Dåligt bloggande...

Jag har varit lite dålig på att blogga några dagar nu, men ja har helt enkelt haft fullt upp!! Ska försöka komma igen i helgen med bloggandet!

Var på h&m å handlade lite idag. Två par tygskor á 98kr! Det blev två par vita. Känner jag mig själv rätt så hinner jag använda slut dom innan midsommar så det vra bra att jag köpte två par!

tygskor

röda läppar

redlips ca

Det skall vara röda läppar!! Tycker att det är så läckert! Tyvärr är jag nog själv för feg för att ha riktigt så röda läppar som dessa tjejer! Den som klarar av det bäst är ju såklart Christina Aguilera!!

redlips cra



Jag vågar nog inte gå så mycket längre än denna läckra färg från Pout
cherry red1cherry red11

Uma Thurman for LV

Uma Thurman är Louise Vuitton´s nya ansikte utåt! Jag tycker att bilderna var ok, men inte så mycket mer än så faktiskt...


uma lv

Oscars

Så va det dags att ta fram alla juveler och den finaste klänningen! Det är dags för oscars-galan! Jag bryr mig inte så mycket om vem som vinner priserna. Det är bara kul att se alla underbara klänningar!!!

Jag älskar Julia Roberts i sin vintage Valentino-klänning hon hade på oscars-galan 2001. Så vacker!!
oscars julia r

M by Madonna - datum släppt!

Den 22 Mars släpps den kollektion som Madonna ska göra med H&M. Den kommer tydligen vara en väldigt stor kollektion! Spännande!
Får se hur hysterin kommer bli denna gång...Madonna

h&m förklädesklänningen

den supersöta föreklädesklänningen passade inte mig riktigt. Supertråkigt på en så söt klänning.  så nu har jag den grå-blåa föreklädesklänningen i storlek 34. Maila mig om du är intresserad av att köpa den. [email protected]

I like kläder

Jag gillar att shoppa å ganska ofta också. Men idag så shoppade jag faktiskt inte något, egentligen. För jag la bara undan massor av saker som jag ska förbi och köpa imorgon. Gick tex runt på H&M och plockade saker som jag tittat på tidigare och hör och häpna;  hittade 3 tröjor på rean. Trodde inte man kunde fynda längre, men jag hittade en svart långkofta, en vanlig kort kofta och en svart kjol. Så nu har jag hängt undan en stor bunt där.

När det gäller rea så resonerar jag såhär: Man ska bara köpa det om man hade kunnat betala fullt pris för den. Då e det värt det. Man ska inte köpa bara för att det e billigt!

Kollade på några av H&M´s skor som det pratats så mycket om. Dom var faktiskt väldigt fina. Såg ett par mockaskor med läder invändigt, 298:-, ett par snygga lackskor för 298:- och ett par enkla tygskor för 98!!!!!  Ska dom fortsätta ha sånna priser på skorna kommer jag nog köpa några par där!
jag gillar h&m

shop shop shopintuition

Jag älskar att shoppa på nätet! Är så enkelt och roligt att "klicka hem" saker! Kolla in
Shopintuition.com

När du ska betala använd lösenordet FASHIONISTA så får du 20% på köpet!!
Happy Hunting!
shopintuition
Jag Älskar ju klänningar å där finns det en hel del fina!!


London Fashion Week

gavin head
                                                      från Gavin Pierre Medford-visningen

The Show Is On!
Alla underbara visningar! MMM!!!
Metallic, och tjocka strumpbyxor/leggings är överallt!
Det är så vackra kläder. Skulle inte ha nått emot att få sitta "Front row" på en  av visningarna!



små bilderna är från Bora Aksu och Gavin Pierre Medford

jensl
                                          Från Jens Laugesen´s visning

britney i sin fina peruk!

förlåt, men hennes peruk är ju löjlig! Kan hon vara lite stolt över det hon gjort eller visar detta bara på att hon verkligen hade ett "breakdown"?! Börjar också tro på ryktena att hon inte har en egen stylist längre..

britney wig1britney wig 2

apropå hår...


kelis

Jag gillar ju Kelis. Hon har en egen stil och gör mycket bra låtar.. Sen jag träffade och pratade med henne när hon spelade på Münchenbryggeriet har hon alltid haft en speciell plats i min skivsamling!! Men vad har hon gjort med sitt hår? Ser ut som skumgodis

kelis2

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Jag får alltid massor reklam-mail från alla möjliga events och produkter. Så idag fick jag detta mail. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta!! Titta noggrant på denna reklam.
Hon är en jättesöt tjej, men varför visa upp sig på detta sätt?! Man tjänar ju inte några bra pengar på det heller... Jag förstår inte alls.
Va där det för slags jobb dom söker tjejer till "glamourmoddeller, reklamkampanjer, företagsevents, tv-produktioner, modelljobb och värdinnejobb". Så tänker jag vika ut sig i Moore/Slitz, underkläder i Bingos underklädesbutik, BigBrother/Paradise Hotel, GoGodansare, indragare på nattklubb.

glamourmoddeller

Att tex få åka runt med Slitz på förortspubbar och mima lite. Svassa runt i underkläder och visa upp sig för killar som dregglar och tafsar. Är det nått att sträva efter? Tjejerna på bilderna nedan var på ett ställe i en stockholmsförort och visade upp sig
Vissa kanske har det ganska bra, men jag tror att flertalet har det ganska illa...

slitz2slitz1


jag gillar det jag ser

Stockholm Fashion week är avslutad och det har varit mycket fina saker som visats. Det som jag tgillat mest är nog Minimarket och Camilla Norrback. Väntar på att få klämma, känna och prova lite av deras saker!!

det berör

jag läser mycket olika säker här ute på nätet. Men en av dom sakerna som verkligen berör är riktiga historier om riktiga människor. läs om Amme: http://www.theta.nu/ammrsr/sesam/

nej britney! varför?

Jag förstår faktiskt inte. Varför gör hon så här? Hon kan ju inte riktigt må bra.. Stackars lilla Britney...
Å nu ligger hennes hårlockar på Ebay för en miljon dollar.. spårat!

britney3britney1

go girl!

Jag har aldrig riktigt gillat Carolina Gynning, men på senare tid har hon växt i mina ögon (gillar henne fortfarande inte så mycket men det e bättre...)

Den 8e februari opererades Carolina Gynning, känd som program­ledare i Förkväll. Hon har tröttnat på sina silikoninlägg och vill för sin egen skull inte bli förknippad med ett par jättebröst. Dessutom vill hon vara en förebild för unga tjejer som känner trycket att göra om sig för männens skull.

Fotografen Elisabeth Ohlson Wallin tackade ­omedelbart ja när Carolina Gynning ville dokumentera sin bröst- förminskning. Nu gör båda var sitt konst­projekt av operationen. –Bilden visar kvinnans sårbarhet och styrka samtidigt, säger Elisabeth Ohlson Wallin.

Detta tyckte jag att Carolina gjorde riktigt bra!
carolina gynning

jag vill ha!

jag vill ha skor! jag vill ha massor av skor!!



alla skor är från Office

dockor

är det såhär dockorna kommer se ut sen?! läskig bild tycker jag
barbie

unna mig

jag gillar att unna mig saker.. särskilt smink. Jag gillar märket Pout. Söta förpackningar och underbar personal som har stenkoll! Nu när jag ska till London så tänkte jag gå dit å spendera alla mina pengar!  Igår tog jag det väldigt lugnt. Tränade och hade bara en mysdag hemma. Fixade naglarna, tog ett långt bad, testade lite kläder och bara tog hand om kroppen. Sånna dagar unnar jag mig ibland. Piggar upp!
pout
fick paket av storasyster med läppglans och ögonskuggor! Jag gillar paket!
www.pout.co.uk

stolt!

har precis kommit hem från en löprunda i spåret i skogen. märkte när jag väl kom till spåret att jag fick springa på snö för dom hade inte plogat där eftersom skidspåret går där också, men det gick mycket bra ändå. Det blev en halv mil. tycker att en halv mil låter mer än 5km... så jag säger en halv mil!
Så när jag springer där å inte hade så långt kvar så ser jag en skidåkare som ligger i diket. Hjälpte honom upp och insåg att han va en riktig snygging! Han skojade och flörtade lite med mig. Tänka sig att man kan hitta killar var som helst!! Ska bege mig ut i spåret oftare!!

skiing
bilden är tagen för en ungefär en månad sen när min svåger skulle testa att åka skidor för för första gången!

klänningar klänningar tunikor och klänningar

jag gillar långa tunikor och klänningar! eller förlåt, jag ÄLSKAR dom!! Så igår tänkte jag att jag skulle gå ut shoppa lite efter jobbet. "unna mig" något fint som det heter. Det blev 2 klänningar!! Vet inte riktigt hur jag ska göra med min garderob. Måste försöka bygga ut den.. haha! vilka i-lands problem... kommer med bilder senare...

låt lägenhetsjakten börja!

Jag går nu i köptankar. Går lite på visningar och så. Går även en del i inredningsbutiker. Där ser man varje vara stå framme i massor. Men jag vill ha det mer personligt. Ikea tex är superbra men alla ser att man har ikea-saker. Ska nog ta mig en titt på vinden och gå lite i secondhand imorron när jag är ledig...
muggartavla vintage
bilderna kommer från adorevintage.com

M by Madonna

madonnakläder

Ser fram emot när Madonnas kollektion med h&m kommer. Silkesklänningen till vänster ser mycket fin ut. Hoppas det inte blir sådan hysteri som vid dom andra kollektionerna. Jag skulle vilja hinna titta och känna på kläderna

hot hot hot!

Beyoncé är en supersnygg tycker jag! Här har vi några av bilderna till det alltid omtalade Sports Illustrated´s baddräktsnummer! Tycker att hon var ett mycket bra val till modell.
beyonce

drömmar om midsommar....

har börjat drömma mig bort till sommaren... När jag ser dessa klännignar börjar jag tänka på att jag skulle vilja ha en alldeless underbar klänning till midsommar. Då ska jag sitta i gräset på landet och bara mysa när barnen dansar runt midsommar-stången.
monsooonmonsoon white
båda klänningarna kommer från Monsoon

my second home

London, my second home. Jag har senaste åren spenderat all min semester där i princip. Älskar staden, människorna och shoppingen!!!! Men den stora anledningen är ju såklart min syster! Har min storasyster och svåger där (snart förhoppningsvis även några små bebisar. tihi!).
london subway

jag gillar lila

jag gillar lila. jag gillar lila riktigt mycket faktiskt.
Lila klänning
denna blåsa skulle jag kunna tänka mig i sommar när jag springer runt fint brundbränd, å alldeless tonade armar efter vårens alla träningspass!! haha!

bara till mig!

Jag gillar verkligen Marks & Spencers underklädes-avdelning! Det finns alla olika storlekar (och storleken man vill ha finns nästan alltid!) och modeller!!  Det är jättebra priser och alla saker är såååå fina!!

marks and sparks

re-inventing yourself

Madonna är väl den kändis som är mest känd för att förnya sig själv. Vill slå ett slag för Christina Aguilera som snyggat till sig riktigt sen hon körde "dirty" för några år sedan!

                                                          xtina


datorkrångel mm

det har inte riktigt gått så bra att skriva så många inlägg den senaste veckan.. Har haft problem med datorn och mitt bredband.. men nu e jag tillbaka å hoppas kunna få fart på maskineriet å skriva lite oftare!

å alla tjejer som gillar att shoppa. Ut i butikerna! Det kommer hela tiden såååå mycket fina saker!!


klänningar...

Har fått  dille på klänningar just nu. Så det är nästan det enda jag köper... Idag köpte jag 2 st! Kan inte riktigt låta bli när det är så billigt...

hmklanning2hmklanning1
Svarta kommer från h&m, divided red, kostar 149:-
Den grå klänningen är från h&m, divided black, kostar 198:-

hm väska
Sen köpte jag även den här gråa skinnväskan. Den känns inte riktigt 100% bra så jag ska nog lämna tillbaka den. Handtagen är inte så långa så man kan ha den över axeln och den känns lite för stor för att bara bära i handen. Så vet man också att den säkert massproducerats så jag tappa lite suget. Snygg detalj med remmen. Den är inköpt på h&m och kostar 798:-
Sanningen är att jag faktiskt har ögonen på en annan skinnväska som är lite dyrare.. Ska nog gå å "känna lite" på den imorgon. Den kanske till och med får följa med hem! Vi får se!