Kiehls

Jag tycker det är alldeless underbart att Kiehls har kommit till Stockholm! superbra produkter, men det kan kännas lite dyrt ibland. Som tur är får man alltid massor av gratisprover när man är där. Proverna brukar alltid vara ganska stora så dom räcker ganska länge! Så ta en sväng förbi och om du inte vill köpa nått så kolla i alla fall in i den mysiga butiken!
Kiehls

H&M goes organic!

H&M organic 2

H&M har blivit miljömedvetna!!

”I vår lanseras en efterlängtad modekollektion för dam, ungdom, barn och baby på H&M. Sortimentet med ekologiskt odlad bomull kommer att finnas i utvalda butiker på samtliga H&M-marknader i mars.”

Dam, Ungdom och barnkläder är det och priserna är som vanliga H&M-priser!! Ska bli spännande! H&M har många bollar i luften nu!
H&M Organic


Office London kommer till Stockholm!!

ÄNTLIGEN! OFFICE London kommer till Sverige! Närmare bestämt till Skärholmens Centrum! Lite märkligt ställe att placera den butiken på men men… Det är min favorit sko-butik! Köper alltid skor där när jag är i London, men brukar även beställa hem till Sverige vilket inte är så dyrt. Lite tråkigt kanske att alla kommer ha dom skorna sen, men det e närmare att åka till Skärholmen än till London!

Office London
Vad sägs om dom här godingarna från Poste Mistress?! Längtar tills dom öppnar!

Madonna för H&M

Som vi fick veta i höstas så kommer Madonna göra ett till samarbete med H&M. Denna gång är hon mer aktiv i designandet mm.

Här är en av bilderna från reklamen som Steven Klein fotograferar. Det kommer även att vara tv-reklam. Madonna ser bra ut! 48 år e hon å ser så ut. Oj oj!


Madonna
Den där trenchcoaten kommer ju sälja slut på nolltid! Undrar om det kommer bli hysteri när sakerna släppss?...