på söndag!

På söndag lovar jag att ta igen det ja inte bloggat senaste veckan. Det har varit lite mycket jobb å träning å´annat spännande denna vecka. Ska visa alla mina senaste inköp å en massa saker som jag vill ha mm mm!! så tills dess, ta det lugnt i solen!

Klick klick klick

guldsilver

Jag klarade inte trycket. Klickade hem dessa två!! När dom kommer hem till mig kommer jag glömma att jag fick spara sista tiden i mars, hehe!

25% av på Office! I love it!!

office4office3office2office 1

25% av på hela Office´s sortiment på internet!! Varför nu?? Jag har inte ett enda öre nu ju. Jag kan nog inte få in några skor i budgeten just nu.... även fast det e billigt. suck..

Så om du har pengar över glid in på deras sida
www.office.co.uk å shoppa loss!!

amerikaner e så underbara!! haha!

simon a idol

Satt och sappade mellan kanalerna sent igår. Så hittade jag American Idol. Så underbart program!! Vilka människor det är som går på dom där uttagningarna egentligen?!?
American Idol går även ikväll på tv4 kl 22.35, KOLLA!

ny skiva

image82
en himla vacker bild med Björk. I en intervju med Pitchfork Media berättar hon om sitt nya album Volta

"Because I'd done two or three projects in a row that were quite serious, maybe I just needed to get that out of my system or something. So all I wanted to do for this album was just to have fun and do something that was full-bodied and really up."

hoppas på att kunna lyssna på det snart. Hon är en spännande artist


tackar för taxfree

ett tips för alla taxfree-handlare (eller om du kanske befinner dig i närheten av en victoria´s secrets-butik)! Denna underbara body lotion från Victoria´s secrets. Luktar jättegott. Doften håller sig hela dagen. Det finns massor av olika dofter, men jag rekomenderar verkligen päron, supergod! O
image79

en ängel

har fått paket av min storasyster, som e den bästa av storasystrar! Denna superfina gröna (jag vet att den ser blå ut på bilden...) väska. Det är en superfin läderväska från oasis. I LOVE IT!! fick även en jättefin grå basker med en liten brosch. Hon är så himla söt min syster!
fin fina v?skan

skor som klämmer?

detta är nog ett par av mina favoritskor! Så bekväma och så himla snygga. Att jag inte betalade så mycket för dom skadar ju inte heller, hehe!!
favvo skor

Ibland sitter inte skorna jag köper perfekt. Dom kan vara lite trånga eller hårda. Då använder jag lästningsspray/skum. Superbra! vilket stretchar ut skorna lite. Sen sitter dom perfekt!! Testa det om du har några problem. Går att köpa på dom flesta skomakare!!


fynda, visste inte att man kunde göra det nu...

trodde inte man kunde fynda längre på nån rea, men vad glad jag blev jag blev när jag fick köpa denna fina halsduk på h&m Trend för 25:-.  Mycket bra köp! Jag vet att våren är på väg, men jag tyckte den va så himla fin så jag kunde inte låta bli!
halsduk

mitt liv i lådor snart till ända!

Har i fyra månader left mer eller mindre i mina lådor i väntan på att hitta en ny lägenhet. Så nu äntligen har jag fått en ny lägenhet. Flyttar in i Maj vilket passar mig perfekt! Ska köpa massor av fina saker och måla om å så! Ska bli superkul!! Nu ska jag bara välja vad för färger jag vill ha i lägenheten, supersvårt tycker jag.
flyttl?dor

Jag hoppas att jag fått en mer stationär plats att jag ska börja blogga bättre också!