långhelg

Påsken var underbar. Solen sken och värmde oss varje dag + att vi fick en extra dag ledigt! Det blev påskmiddagar och en massa mys!
Det godaste på hela helgen var nog de jordgubbar som serverades efter grillningen (årets första för mig) hos min mamma. Jag tycker att jordgubbarna som man hittar i butikerna denna tid på året inte brukar smaka så mycket, men dessa var verkligen supergoda. Tror att jag åt flest :)

med lite vaniljglass slank de lätt ner


vår i luften

Den senaste veckan har det ju varit helt fantastiskt väder! Jag och lilltjejen försöker ta oss ut på promenader varje dag!


i skohyllan

förra veckan landade ett par nya skor hemma hos mig! Ett par blåa Converse! De är inköpta i england. Där kostar de bara 38£ = cirka 400kr. Här hemma i sverige kostar samma modell 700kr. Det gäller att passa på att shoppa saker från utlandet nu när kronan är så stark! Så sätt igång att klicka hem lite grejjer nu!


leksaker

Träleksaker är otroligt fint och märket Jabadabado har massor av fina och prisvärda leksaker! Här hemma har vi denna superfina mobil ovanför skötbordet. Vi har även en annan mobil ovanför lilla frökens säng. På väggen i hennes rum skall det sättas upp säta klädhängare också. Allt från Jabadabado!





kärlek


Vår lilla tjej har helt fantastiskt söta fötter!!

Just nu är det mys med familjen som gäller och bloggen hamnar långt ner på prio-listan. När vi fått in lite rutiner och det finns lite tid över så sätter jag igång med bloggandet igen!
Att solen och våren kommit gör ju även det att man inte vill sitta inne vid datorn

En av mina gravidtjejor fick en liten pojke i början av mars, sen kom vår dotter och nu är 3 av de andra tjejerna planerade att föda inom de närmsta 3 veckorna. Så med solen och våren kommer alla våra bebisar! så glad för allihopa! Mina gravidtjejor är de bästa!


Mjukisdjur i massor

img_9185 (MMS)

Mjukisdjur i massor


Posten har kommit redan! Massor av kläder ...

img_7968 (MMS)

Posten har kommit redan! Massor av kläder och en Sophie la girafe! Tack London!


Nya skor till familjen!

img_6405 (MMS)

Nya skor till familjen!


rosa moln

Nu går vi på rosa moln här hemma. Dagen som vi så länge väntat efter kom den 1a april! Då föddes vår lilla prinsessa! Att föda barn var en så fantastisk upplevelse!
Det kommer tyvärr inte komma så många inlägg de närmaste veckorna men ska försöka hinna med några i alla fall.
vi visste inte vilket kön det skulle bli så nu frossar min mamma och svärmor i tjejfärger. Tom jag har påvverkats även fast jag nog helst sätter på henne ganska neutrala kläder. Ni ska få se några av mammas och svärmors fina klädköp vi nu fått! Ska ta kort på dem - kanske en dagens outfit hehe!


Tisdag

Börjar med att svara på en fråga jag fått:
De gröna skorna är från H&M och kostar 99kr!

Jag måste erkänna att det faktiskt publicerats lite förskrivna inlägg här den senaste tiden. Så tex det som publicerades den 1a april om att baka var "förskrivet". Varför? För att det inte skulle starta några spekulationer om när vår bebis skulle komma. Fast jag tänkte faktiskt ta och baka när vi får lite tid över denna vecka i alla fall :)


bjuder på denna

Har suttit och tittat på massor av bilder och hittade denna. En av mina favoritbilder från bröllopet


1a april

aprilskämt i massor idag!
Nått som faktiskt inte är ett skämt är att jag skall baka idag. Ska nog satsa på vanlnötsbröd! Mumsigt!
Kanske lägger upp några bilder senare för att bevisa att det faktiskt var jag som bakade hehe!