Shårts! Nora har fått ett par jeansshorts ...

img_1546 (MMS)

Shårts! Nora har fått ett par jeansshorts som är från H&M. Nu är det full fart på Nora. Det flaxas med armarna och sparkas med benen. Hon snackar å är så intresserad av allt! Idag såg hon sig själv i spegeln och blev jätteglad! Hon är såååå söt min lilla tjej!


Man tar vad man har. Vi har i flera år let...

img_4280 (MMS)

Man tar vad man har. Vi har i flera år letat efter en taklampa som passar i köket på sommarstället. Vi har köpt flera, tagit med och testat men ingen har riktigt passat. Så i helgen letade jag bland all färg vi hade där ute och hittade en sprayburk med vit elemetfärg. Varför inte tänkte jag och hängde upp lampan på tvättlinan och började. Tyvärr tog färgen slut när jag gjort två lager så jag är inte helt nöjd med färgen. Ska ta kort på lampan när den är klar så ni får en efter bild också


Bästisar! Nora har en bästis, det är tiger...

img_1830 (MMS)

Bästisar! Nora har en bästis, det är tigern Randy! Det som inte fick hända hände i tisdas; vi tappade bort honom!!! 4 dagar senare hittade vi honom och gisses vad Nora blev glad över att se honom. Hon låg och kramade och "pussade" på honom massor och han blev dyngsur! Nu gäller det att hålla lite bättre koll på Randy så vi inte tappar bort honom igen


Frukost i solen

img_9815 (MMS)

Frukost i solen


Frukost i solen

img_9815 (MMS)

Frukost i solen


Ny generation. När jag var liten så sparad...

img_0325 (MMS)

Ny generation. När jag var liten så sparade vi alltid midsommarkransarna hängandes i äppelträdet. Äppelträdet är dött och nedhugget så den nya generationens, Nora och hennes kusiners, får vi hitta ett nytt träd att hänga dem i. Så länge får den hänga i "matklockan".


Varma sommardagar och bilder som denna kan...

img_8461 (MMS)

Varma sommardagar och bilder som denna kan man leva på länge. Idag slogs det besöksrekord här på bloggen så Välkomna alla nya läsare! Superkul att ni hittat hit. Berätta gärna hur ni hittat hit och när ni kommenterar glöm inte skriva er bloggadress om ni har en egen blogg. Jag söker alltid efter nya bloggar att läsa


Ligger och tar det lugnt i hammocken. Sole...

Ligger och tar det lugnt i hammocken. Solen skiner och allt är lugnt och stilla. Hör bladen på träden i vinden och det ljudet får mig så avslappnad. Midsommarafton blev en supermysig dag. Hela veckan som vi varit här ute har varit toppen. Om några dagar lämnar vi ön för denna gång. Hem och packa om för att sedan dra till Göteborg. Ska bli spännande att komma hem då de är klara med renoveringen av badrummet. Nu är det dags att släppa telefonen och bara ligga och ta det lugnt. Hoppas ni alla haft en härlig midsommarhelg!


Glad midsommar!!!

img_4739 (MMS)

Glad midsommar!!!


En ny favorit! Hampa och chili-bollar! Så ...

img_2056 (MMS)

En ny favorit! Hampa och chili-bollar! Så goda!


Äntligen är det familjesemester! Vi har ta...

Äntligen är det familjesemester! Vi har tagit oss ut till vårt hus i skärgården och ska stanna i nästan två veckor. Känns helt fantastiskt! Vad vi har längtat! Solen skiner och jag ligger och läser i hammocken. Detta är paradiset på jorden!


Trött efter resan

img_8328 (MMS)

Trött efter resan


en ny favorit



Att sitta i bärselet är verkligen Noras nya favoritsyssla. Hon blir glad och tittar sig runt omkring hela tiden. Att smaka på bärselet måste man ju också göra ;) 
Den fina solhatten (som håller på att ramla av på bilden) är från Parvel (Åhlens) och är en present från Noras vän som är ett helt år äldre. Nu är skillnaden stor på dem, men snart kommer de kunna leka tillsammans! Ska bli så kul att se dem leka med varandra när de blir äldre!

Strax klara för att ätas framför filmen!

img_5969 (MMS)

Strax klara för att ätas framför filmen!


Shopping!

img_8708 (MMS)

Shopping!


when the sun dont shine





Nora tycker inte om napp, men att suga på handen, armen, eller ett finger gör henne nöjd. Att sova i vagnen är en av hennes favoritsysslor och då har hon alltid med sig Randy (en tiger som spelar en fin melodi och hänger i vagnen så hon alltid kan se den).


Idag när solen gått å gömt bestämde vi oss för att bege oss in till stan. vi träffade några vänner, handla lite kaffe och några barnböcker. Njuter av varje dag med vår underbara lilla tjej! Hon är fantastisk!

Picknicksäsong



Sommaren är här och picknicksäsongen!! Sitter med några kokböcker och letar goda recept för sommardagar. Har ni några tips på vad man kan stoppa i picknickkorgen?

Bloggtips



Sara Lovisa är en blogg skriven av en skön böna med en liten bebis som heter Alfons. Hon skriver såhär om när hon försökte träna: Min mage hänger så härligt ner mot golvet när jag försöker göra armhävningar. Tur att det finns bh som stöd för brösten, annars hade det inte vart nådigt!


söndagsshopping



Här har ni en glad Nora som passade på att sova när mamma och pappa tog sig en liten shoppingtur! Jag hittade en fin sommarklänning och pappa köpte nya shorts
Noras snälla farmor har gett henne det söta Muminlakanet och kudden

årets första


Årets första potatisar! Imorgon ska de provsmakas

lördagsmums!



Efter en härlig löparrunda så ställde jag mig å rullade chokladbollar. Testade ett nytt recept: Dadlar, kakao, kokosfett, havregryn, kokos, kaffe och en skvätt vatten!
MUMSIGT!

På tork! Lite små kläder hänger på tork i ...

img_8227 (MMS)

På tork! Lite små kläder hänger på tork i solskenet på landet!


ToppenTorsdag

Vilken helt fantastisk dag det har varit idag! En sån dag man vill minnas för evigt!
Vi spenderade dagen på våra vänners sommarställe ute på Ringsö utanför Mariefred. Solen sken, underbart sällskap och en fantastisk ö!




Lilla Nora låg i gymmet en stund innan vi skulle åka. Hörde hur hon låg å "snackade och lekte" medans jag packade hennes väska. Efter en stund blev det tyst och då hade hon somnat. Tröttmössa!