i väskan





Detta låg alltså i min resväska när jag åkte hem.
Klänningen och smyckena! Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som hittat så fina saker! Lycklig!!!

tystnad

det har visst varit lite tyst har.
anledning: jag ar i London!!
har hangt massor med min storesyster och hennes familj.
men vi har aven letat brollopsklanning mm
vi har faktiskt lyckats hitta allt!! Jag ar superlycklig!!!
Det fanns vi klanningsfinalister. Det var en hard och jobbig final som till slut vanns av en underbar klanning! Det jobbigaste var nog att bestamma vilken storlek jag skulle kopa. Precis som pa skor sa ar jag mellan tva storlekar. Antingen lite for stor, eller lite for liten! Vilket dilemma!
Allting ar handlat och klart och ligger och vantar pa hemfard!!
Igar fanns det tom tid for att ga lite bland alla stora butiker pa Oxford Street (som svenska Drottninggatan *100 typ). Dar ligger alla stora kedjorna och varuhusen!! Jag korde Urban Outfitters, Office, Faith, John Lewis, Boots, Debenhams, House of Fraser, New Look, H&M (saklart), Topshop (4 vaningar!!), Selfridges, Moonsoon, Coast, Marks & Spencer, New Look, Butler & Wilson, Kurt Geiger, Poste, Zara, Gap, och sist men absolut inte minst PRIMARK!!!
Primark ligger i slutet pa Oxford Street. Det ar en valdigt stor butik pa tva vaningar. Det ar superbilligt, minst 40% billigare an H&M! Man kan verkligen fynda dar, men man ska passa sig for man far inte falla i fallan och kopa ALLT man ser! Aven fast det ar alldeless for langa koer till provrummet sa testa kladerna!! Jag orkar aldrig sta i koerna till provrummen sa jag brukar testa vid spegeln. Darfor ar det viktigt att ha en bra shoppingoutfit!! ALLTID ha ett linne pa sig, da kan man testa det mesta! Jag spenderade latt 1,5 timme dar. Handlade for ca £80. Kom ut med nagra klanningar, ett par skor, en picknickfilt, t-shirts, solglasogon, linne, och en kjol! Ska forsoka lagga upp bilder pa det nar jag kommer hem.
Nu ska jag ata Krispy kreme och kanske tom en Frü! YEAY!!
jag raknar med att vara igang med skrivandet pa bloggen igen pa torsdag!

Inbjudningar







Kommentarer

Blir så glad när jag loggar in och ser alla era kommentarer! Tusen tack underara läsare!

me want!



visst är den fin?! Detta är min drömgungstol!
Stingray!
Från Fredericia Furniture, design av Thomas Pedersen, pris 11600 och du hittar den
här
Har inte hittat nån billig kopia än så om jag vill ha en sån här antar jag att jag får bygga den själv, kan bli mycket spännande!

packa

Nu är jag lite trött på den där vulkanen. Så nu tänkte jag att om jag packar så kommer vulkanen ge med sig.
Under alla år som jag har haft delar av familjen i London så har det blivit en del resor. Jag tycker faktiskt att jag är ganska bra på att packa. I början när jag reste så packade jag minst ett ombyte per dag. Nu har jag lärt mig att det är skönt att packa lätt och att jag tänker mer på vad jag kommer använda. Denna resa kommer bestå av att springa runt i massa butiker så då krävs kläder som går att dra av lätt och är sköna. Jag hoppas på att även hinna hänga och leka lite i parken med världens sötaste tjej!

Jeans, några toppar, sköna skor, väska, nya favvoponchon, spanx och en liten väska. Detta är alltså en packning för att vara borta nästan en vecka!




Den större delen av resväskan består av saker som beställts av familjen och lite presenter! ;)



så vad tror ni, kommer jag komma iväg innan April är slut??

extremt

många som kommer hem till oss tycker att vårt industrigolv är lite extremt, men här ska ni banne mig få se på EXTREMT!



Denna är en lägenhet med stavparkett i alla naturens färger och har även en bra utsikt över Humlegården. Parken är även en av inspirationskällorna till lägenhetens golv





Established & Sons visade det här golvet på London Design Week i höstas.

tomma ytor

Vi har ett litet lyxproblem. Vi har en yta i vardagsrummet som vi inte riktigt vad vi ska göra med..



Detta är en bild på den del av vardagsrummet som är närmast fönstrena och balkongen.
Som ni ser är detta en förvaringsplats just nu. Massa saker som inte ska vara där! Min resväska som egentligen borde vara i London, träningsmaskin och några stora konstverk som behöver ramar. I högerkant ser ni vår underbara Chesterfieldfåtölj som var ett riktigt fynd!

Hoppas på att snart komma ut på stan å inspireras lite. Kanske hitta en fin golvlampa som passar där

älskade tisdag

en grym dag helt enkelt!
dagen började med att jag vrider å vänder mig i sängen, det va jätteljust. Vi hade tydligen glömt att dra ner den nyuppsatta rullgardinen igår. Mr Tattuerare är också vaken och går upp och drar ner rullgardinen. mmm skönt- mörkt igen, jag somnade om.

Vaknar nån timme senare går upp å kör en långfrukost framför nyhetsmorgon. Idag är jag hemma från skolan då några ventilationskillar ska göra inställningar hela dagen. Har tänkt att sitta på balkongen hela dagen och läsa. Nu har jag ju plastmöbel-pimpat balkongen. Stolarna må vara fula med de är bekväma.

Fick sms av fröken Grek från skolan. Resultaten från den gigantiska tentan har äntligen kommit upp. de skulle kommit upp igår men dom meddelande "Pga konferens utomlands kommer resultaten från tentamen publiceras den 20 april". Vadå utomlands?! vart kommer man nu förutom Finlandsfärjan?

Flygtrafiken har ju kommit igång lite så vem vet, kanske det blir en Londonresa i alla fall!




letar

En sak som vi har varit på jakt efter länge är en sänggavel. Vart får man tag i snygga som inte kostar mer än vad jag tjänar per år?? Surfar runt och letar men hittar inte mycket. Dessa sänggavlar hittade jag på Room Service, butiken där även mitt drömbord (ett av alla drömbord) står och väntar på mig







blev inte riktigt en hit

min impuls att sticka iväg och hämta möbler slutade i att balkongen blivit en misch masch!
Precis insett hur fult det är med plastmöbler. Insåg alltså detta när jag släpat hem möblerna och gjort rent dom, osis! ;)
Nu har vi i alla fall en riktigt bra anledning att köpa nytt till balkongen - den ser nämligen ut som en trailorpark haha! Ni kommer förstå vad jag menar när jag visar bild på den. Inte ofta förebilden är finare, men i detta fall är den det


nytt projekt!

Vi har ett nytt projekt! Vår betongbalkong!!
Nu kommer den allt för korta perioden på året då man kan sitta på balkongen och njuta! Har suttit några gånger här nu och golvet är ju betong så det är väldigt kallt. Vi har kollat lite på trall, men även fast det är en liten yta så blir det väldigt dyrt!
Balkongmöblerna passade perfekt på vår förra balkong som var väldigt liten. Här är dom lite väl små!
Har redan sålt dessa möbler så jag väntar bara på att köparen ska komma å hämta dem. 
 
Yes! Nu fick jag en ide! Ska cykla iväg och hämta lite utemöbler nu! c u later!




en händig kvinna

stolt kan jag säga att jag faktiskt lyckades sätta upp både rullgardin och gardinstång idag! yeay! Jag har sjukt dåligt tålamod när det gäller mäta millimetrar och få allt rakt. Borrade, pluggade och skruvade å det gick väldigt bra! Nu hoppas jag att jag imorgon slipper vakna av att det är så ljust i sovrummet!

ny favvosida!




Jag har hittat en ny favoritsida!!
Rock n' Roll Bride

Många fina bilder på sidan. Kolla in den söta tattueringen på hennes arm!


sång och sol


gammal kärlek rostar aldrig









Otroligt vackra bilder av en av mina favoritfotografer, Jose Villa. Hans bröllopsbilder är otroliga! Denna kärlek som detta gamla par har är väl det man drömmer om?! Att få gå där med sin kärlek och fortfarande se lika kära ut!

en annan fotografs hemsida som ni måste gå in på är
DENNA

skönhet


så fina! ser ut att vara en ok klack vilket är superviktigt då det ska dansas natten lång!

buzz



Är medlem i Buzzador. Då får man produkter som man testar och "buzzar" om till sina kompisar! Denna gång är det Sensodyne tandkräm mot ilningar! Vill du testa en tub tandkräm är det bara att säga till!

björk



Satt igår och bläddrade bland kanalerna. så får jag syn på björkinstallation. Dom har satt 4 björkar som går upp till taket. Sedan travat upp björkved mellan. Supersnyggt!!
Men vart ska man placera nått sånt?
Om inte annat så är det grym inspiration


(om-)bokat!



Nu är resan ombokad! puh! Det värsta var inte att sitta och vänta i telefonkö som nummer 90 i kön utan det värsta var att försöka få komma till telefonkön. Ibland kom jag fram till bokningsnumret då sa dom; "alla linjer är upptagna, var god försök senare". De flesta gånger tutade det bara upptaget. Det tog 40 min med 60 försök till jag slut fick ställa mig i telefonkön

Måste lägga till att allt löste sig ju! så jag är glad! Känns inte så farligt eftersom jag snart är där i alla fall! Nu fick jag en helg med mr Tatuerare och lilla fröken F som vi ska bara barnvakt åt! Hoppas att vädret blir lite bättre bara
 

magic

Spanx - it's a kind of magic

ni som inte tror på underkläder som håller in och formar kroppen kolla in dessa



ni kanske tror att dessa bilder är fejk, men dom har verkligen en magisk effekt!! ;)
Spanx heter märket som jag har och dom är grymma!!! Dom kostar £30, men det är absolut värt det! Så ska ni på fest och har en klänning som ni vill ska sitta perfekt så dra på er ett par spanx å du behöver inte tänka på putmagen eller dina "lovehandels"



Vad jag vet så finns det ingen butik i Sverige som säljer dom, men det går alltid att sända till sverige från diverse shoppingsajter

molnigt värre





när jag flyger tycker jag att molnen kan vara så fantastiskt vackra när man flyger över dom. Idag gillar jag inte molnen lika mycket. Alla har väl hört om flygkaoset och hur stor är risken att man lyckas pricka tidpunkten då allt ska hända?!
jag skulle flugit imorgon till London, men får senarelägga resan lite. så på måndag åker jag förhoppningsvis iväg istället! Det är ju otroligt bittert när man längtat så mycket efter familjen där, men jag får ju åka snart i alla fall.
I helgen ska vi vara barnvakt. Så det blir nog lek i Skånelängan på lördag och massa mys imorgon!
Hoppas ni får en underbar helg!
Mycket Kärlek till er!

Lindström vs Bernadotte




det va ju det där med inbjudan. Den stora nyheten idag är att Vistoria och Daniels inbjudan är utskickad!
Vårän är på gång, men det tar nog ett tag till hehe!

Om ni inte redan visste så kommer jag efter augusti vara en Lindström :)

nyöppning!

ÄNTLIGEN!
Nu öppnar ROOM igen! den 23/4 är det dags att öppna butiken högst upp i Pub-huset.

I ♥ R.O.O.M. Reflections Of Open Minds

mums!



är lite "socker-bakis" efter gårdagen, blev lite för mycket godis när gänget kom över. Vi tittade bla på Paranormal Activity - se den!

Vad tycker ni om gobitarna där uppe?!
Vi har faktiskt redan bestämt hur vi ska göra med tårtan och vart den ska göras! Så det är avbockat!

Nu ska jag bege mig ut på kvällspromenad i solen med en kompis! härligt!

våren är här!

NU verkar våren även ha kommit hem till mig!
Dessa sötingar hittade jag utanför huset igår.




När våren kommer så kommer även vårkläder!
Det kliar verkligen i fingrarna när man ser fina klänningar! Speciellt denna!




för er som undrade vart jag köpt mina pistols-kopior så är det märket Vagabond!

prinsessa

tiden går så fort på helgerna, speciellt när man jobbar!

lovade er bilder från när jag testade klänningar. Det tråkiga var att stället då jag testade flest inte lät mig fota.
här får ni en bild på en av dom jag testade på ett annat ställe! Kände mig som en riktig prinsessa/brud när jag testade alla klänningar!! Man kan ju TESTA i alla prisklasser hehe!


äntligen fredag

jag har min cv på diverse jobbsajter och idag damp det ner ett "matchmail". Dom föreslog ett jobb för mig, båtmekaniker på Värmdö..

Idag har jag en heldag på stan framför mig! Ska testa klänningar! :)
Tänkte lägga upp några bilder senare! Hoppas ni har en toppenfredag!

rocks



stenar stenar stenar!
Saftig ring - saftigt pris!

här är den alla pratar om




Här är klänningen alla pratar om!
Vera Wangs svarta bröllopsklänning som gjort succe. Svart är inget för mig men modellen är ju to die for!

färger



det är otroligt svårt att välja färger till buketten, inbjudningar, dukning mm mm
denna färgcombo gillar jag starkt

fina



fina skor från Charles David -Ja tack!

underskattat



Mammas gamla recept är otroligt underskattade!!
Vi satt och pratade om vad vi skulle laga för mat av all köttfärs vi hade hemma. Så skämtade vi först om att vi skulle göra köttfärslimpa, känns ju så outdated, men så gjorde vi det i alla fall i en lite modernare tappning med massor av broccoli och fetaost! Löjligt gott!! Så det har vi ätit idag!

ska jag?


Knapp som sitter i cafét på skolan

Ska jag trycka?!

fart igen



Det har stått still lite i lägenheten sen vi blev klara med köket. eller vi har ju faktiskt fortfarande inte satt dit listerna..
men nu är det fart igen!
Har släppt tankarna om att köpa en Kartell att hänga över bordet för det känns lite för litet
Så idag köpte jag 3 fina lampor som vi hoppas ska passa in ovanför köksbordet! Så när dom är uppsatta säljer vi vår superfina gamla taklampa som inte passar inte längre. Lägger upp en bild här först om det är nån som är sugen på att köpa den

På bilden ser ni för övrigt vårt fina "lego"-golv! Love it!

Save the date!



Bjuder på en del av vårt Save The Date kort! Det är flera fotoremsor, ni vet sånna man tar i automat!
Varför skicka ut save the date? för vi vill vara ute i god tid och alla detaljer är inte lösta än! Sen var det otroligt roligt att göra dem!
Vi har börjat på inbjudan och den kommer bli GRYM!

tre favoriter

Dessa godingar hittade jag där nere i källaren! En riktig skattkammare!


Vita tygskor, kan man få för många?!



Väldigt höga, väldigt fina (& väldigt bekväma) mocka stövletter



Mina underbara Acne pistols kopior, love! Tycker tom att de är lite finare än orginalet



och ja, skorna står på köksbordet! Det enda stället som det fanns tillräckligt mycket ljus på ;)

en ut 234 in



Tömde klädkammaren på vinterkläder för några dagar sen. Idag tyckte jag att det skulle vara en smart ide att hämta upp lite kläder och skor från källaren. Tur att mr Tatuerare inte såg mig när jag gjorde det. Gisses vad mycket som kom upp. Hittade flera skor som jag verkligen älskar men använt alldeless för lite. Så nu ska jag försöka göra nått bildcollage som ska inspirera mig att använda alla! Vi får se hur det går. I keep you updated!

ett litet sött ställe




Detta söta kapell var vi och tittade på för några veckor sen. Dock insåg vi att det skulle bli för litet. Bara att fortsätta leta.
Vi kanske redan löst platsen för vigseln, men måste se hur det ser ut när det inte är nån snö där

back up

 

Ett par till!
Det va inte meningen men idag blev det ett par till! :)   Fina eller hur?!
Jag blir längre än min underbara tatuerare i dessa hehe!
Nä nu ska jag sippa vidare på mitt goa rödvin å sen bär det av mot 30-års kalas och utgång på stan!
Hoppas ni har en grym påsk!

de bästa!



Idag när jag slutat sprang jag in på Åhlens och kollade om dom fått in mina favorit strumpbyxor, 120 den som inte är glansiga! Dom håller och är helt enkelt perfekta! De brukar alltid vara slut men denna gång hade jag tur. så jag köpte ett gäng ruinerade mig nästan på kuppen

vårvärme



Denna fining till cape har jag införskaffat mig i svart! I love it! Jag är en riktig mystjej och kommer mysa runt i denna hela våren. Har haft den i garderoben ett tag, men det har inte riktigt varit väder för att använda den än. På måndag då jag är ledig kanske det är dags att inviga den!

krämigt

Dermalogica är enligt mig det absolut bästa inom rengöring och ansiktskrämer.
Som student har man ju inte så otroligt mycket pengar. Jag har försökt att hitta ett alternativ ganska länge nu och jag tror att jag faktiskt hittat en dagskräm som fungerar för mig


Det är denna från LdB



Jag vann den då
Malin hade en tävling i sin blogg.

Malin skriver en blogg som jag som jag följer troget! Den är personlig och då Malin har en underbar personlighet som syns väl kan man inte annat än bli fastbiten i läsandet. Hon har alltid massor av roliga bilder på sin katt, klädinköp, mat och allt annat hon stöter på var dag!

förstärkning

  

Jag har fått förstärkning i garderoben! Jimmy Choo flyttar in. Har köpt 3 finingar!
Ett par skyhöga finingar
En grå mockaklänning som sitter som en smäck
och ett par krocko-skor som kommer se fina ut i garderoben å kanske inte användas så mycket ;)

det är svårt att inte låta shopping.begäret ta över för mycket när man jobbar.. Har hängt undan 2 jackor, ett par skor och ett par jeans tills imorgon. Får se om jag kommer hem med nått mer


det som göms i snö ....



efter en hård dag med otroligt mycket att göra på jobbet gav jag mig själv några presenter!
2 par skor och en mockaklänning från Jimmy Choo's h&m-kollektion! Yeay! Billigt å bra som det alltid är på h&m!
Kanske visar bild senare på dessa skönheter