Vårbarn





Fick inbjudan till mammagruppen idag! Ska bli roligt att träffa lite fler mammor och bebisar! Klistermärket som satt på kuvertet var helt fantastiskt! Det har de nog inte ändrat utseende på nån gång

Arbete pågår



Lite nyfikna var vi på hur det såg ut i lägenheten så igår gick vi dit för att kika och hämta posten. Längtar tills det är klart! Ikväll har vi beställt badrumsmöbler mm!

Kalasfin



Här har ni en kalasfin liten Nora! Igår var det kalas och söndagsmys som gällde! Hon hade på sig en klänning hon fått av sina kusiner och sin nya favorittröja från Åhlens(Parvel).

chokladdröm




Ny favorit



En ny favorit! Ska dela med mig av några av de grymma recepten som finns där i!

Dinnertime!

img_2663 (MMS)

Dinnertime!


Snart i full blom!

img_2666 (MMS)

Snart i full blom!


mammaledig



Det är helt fantastiskt att vara mammaledig. Jag är så glad över att få spendera hela dagarna med lilla Nora! Varje dag får jag leka, mysa och bara njuta av henne!
När jag var gravid så lärde jag känna ett gäng sköna gravida tjejer. Vi umgicks massor då och det var skönt att kunna prata med några som förstod exakt hur allt kändes under graviditeten.
Nu har alla bebisar förutom en kommit till världen. Det är verkligen ett underbart gäng tjejer med söta bebisar!
Bilden ovan kommer från en dag då vi satt och fikade på altanen hemma hos en av tjejerna.
Är så otroligt glad över att jag funnit dessa tjejer!

naturligtvis

nu när man har en liten liten tjej blir man ännu mer medveten om att huden vill ha naturliga produkter. Därför är Weleda en favorit både för mig och henne. Det är även ett väldigt bra pris på produkterna och de går att hitta lite överallt


Långkörning

img_2988 (MMS)

Långkörning! Idag besökte vi en kompis på andra sidan stan! Så det var den första lite längre körningen. Nora tycker om när bilen rör sig så hon blev inte glad när vi fick stå stilla en stund då det var sprägningsarbeten i eugeniatunneln. Annars så gick resan jättebra!


jippie det regnar!!


Det finns en sak som är positiv med att det regnar. Då är det nämligen lite svalare ute och lilla tjejen sover då gärna i vagnen när den står i uterummet. Idag sov hon länge där ute och jag hann krypa upp i soffan med min lunch tillsammans med senaste numret av Elle interiör.



mer fika



De heter
Godaste kladdkakemuffinsen ever - behöver jag säga mer??

mamma eller pappa?



Får många frågor om vem jag tycker att Nora är mest lik, mig eller sin pappa? Jag vet faktiskt inte riktigt. Näsan kommer nog från mig. Ögonen, ögonfransarna (de är superlånga och täta) och hennes förmåga att sova vart som helst å hur som helst kommer från hennes pappa! ♥♥

sommarfin

Här kommer vår lilla älskling i hennes fina kläder som hon fått. Har inte bilder på alla kläder för så kul är det inte för henne att testa kläder


Jag älskar denna bild! Byxdressen är så söt och sen så ser man alla underbara veck som håller på att bildas på armar och ben.



Denna kommer sitta perfekt på midsommar!


Tror att denna outfit kommer bli en riktig favorit!

Jag var på Åhlens i torsdas och hade så svårt för att inte göra av med alla pengar i plånboken. De har fått in så mycket fina sommarkläder - både för Nora och mig!! Ska ta mig till Åhlens i veckan och köpa lite sommarkläder till mig, och kanske lite mer till Nora också.
Mössan som ni ser i
detta inlägg köpte vi också på Åhlens. Perfekt mössa som finns i massor av färger.

kärlek



Hon är helt underbar vår lilla tjej!! Älskar henne mest av allt!!

sommarkläder



Nora har fått massor av nya fina sommarkläder!! Ska lägga upp bilder på Nora i dem senare. Alla kläder kommer från Åhlens.

Nora



Här har ni henne! Vår underbara lilla tjej Nora!

vänner

vänner när de är som bäst!



En av mina underbara killkompisar gav mig denna lilla påse med två underbara skönhetsprodukter. Dessa gjorde att min vardag nu är lite mer väldoftande och jag blev så glad! Det var precis vad mamma Jenny behövde!!

ooey gooey!



Ooey gooey brownies! Måste tipsa om dessa hysteriskt goda brownies som söta
Nina bjöd på här om dagen! Om det är så att du tänkte satsa på "beach 2011" så ska du nog inte äta dem. Här hittar du receptet

längtar

kan inte låta bli att längta lite till höstens fina kläder på H&M. Frida Fahrman har en del fina bilder från pressrummet




Är denna i skinn så kommer jag slänga mig efter den när den kommer in i butik. Har en liknande brun (som jag använt sönder) som behöver en ersättare


dinnertime!



Dags för middag! Ikväll är det chili con carne och en god sallad som står på menyn, mums! Imorgon blir det grillning, längtar!!

Promenader! Just nu försöker vi promenera ...

img_4391 (MMS)

Promenader! Just nu försöker vi promenera så mycket som möjligt! Jag älskar långpromenader och när solen tittar fram kan vi vara ute hur länge som helst! Lilltjejen gillar att koll på djur!


Badsäsong snart! Denna barnbaddräkt hittad...

img_1178 (MMS)

Badsäsong snart! Denna barnbaddräkt hittade jag idag inne på Åhléns för 99 kr! Ett kap som passar vår tjej perfekt när hon tar ett doop i vår lilla uppblåsbara pool


Älskar våren!

img_3846 (MMS)

Älskar våren!


planteringsdrömmar

Nu när vädret är så underbart vill man inget annat än att spendera dagarna ute. Jag drömmer mest om att få åka ut till vårt sommarställe ute på ön. Planen var att jag skulle plantera massor av potatis och ha lite matkryddor, men nu får vi se vad vi hinner fixa. Det kommer nog ta ett tag att anlägga det potatislandet jag drömmer om. Ett alternativ som blir mer och mer aktuellt i mina planer är att plantera i pallkragar. Det är lite lättare då det är lite bättre arbetshöjd och du slipper ju allt ogräs!


Kånken mini! Helt underbart fin! Å vilka m...

img_8811 (MMS)

Kånken mini! Helt underbart fin! Å vilka minnen den väcker.


bo borta

I helgen flyttar vi hemifrån för några veckor. Det skall stambytas i vår lägenhet och vi skall få ett nytt fint badrum!
Lilla familjen flyttar hem till min mammas hus. Hon har ett superhärligt uterum och en perfekt baksida så nu när det är s fint väder är det ganska skönt att kuna hänga på hennes baksida en massa.

Stambytet har börjat i porten brevid så det låter fruktansvärt mycket så vi är inte hemma nått på dagarna. Känns som om vi rännt runt en massa på senaste så idag sitter jag bara i soffan och lilltjejen sover. Jag har lite saker att fixa mm men kände att idag tar vi det lugnt. Var ute i solen hela dagen igår så det känns ok att stanna inne idag.


badrum



har varit på olika badrumsutställningar denna vecka. Gisses vad mycket det finns att välja mellan. Först ska man välja kakel och klinkers. Sen ska man välja badrumsmöbler. Vi har lyckats välja kakel och klinkers men nu sitter jag och letar i kataloger och nätet efter en snygg spegel med belysning. När jag väl hittat nån snygg så är det fel mått såklart

många outfits


Storlek 56

Vår lilla prinsessa har otroligt mycket kläder. Jag skulle nog kunna säga att hon har mer kläder än vad jag har - å då menar jag i bara hennes kläder i storlek 56 som hon har nu. Vi har nästan inte köpt några kläder utanhHon har fått massor av kläder, mycket har hon ärvt.
Nästa vecka tänkte vi nog försöka fylla på "vuxengarderoben" här hemma. Ska ta mig in till stan och shoppa lite! Nån som vill mötas upp och fika då?!